logo
CC actors

KABARÉ HAVSUTSIKT SÖKES
En rykande aktuell och musikalisk kabaré om jakten på utsiktsfullt boende, sköna pengar, finfina fonder, glittrande hav, om att buda och köa, om tur och otur.

Bilder finns under fliken Pressbilder

———————————————————————————————————————————–

Pressinformation 2014-09-01

Havsnära kabaré på hett tema

Att få tag i en bra bostad har blivit ett allt mer uppmärksammat och angeläget ämne. Inte minst i Malmö som växer i snabb takt. Kabarén ”Havsutsikt sökes” tar upp boende på många olika sätt och där den allt viktigare bostadskarriären granskas med humorns hjälp.

Med start den 17 september spelas kabarén i caféet/restaurangen på Ribersborgs Kallbadhus – en perfekt miljö för en föreställning som har utsikten över Öresunds böljor som ett viktigt inslag. I hamnstaden Malmö strävar många efter att hitta ett boende nära havet och en stor del av all nyproduktion växer upp längs kusten.

Den klassiska kabarétraditionen återupplivas genom kluriga texter i form av komiska monologer och spetsiga dialoger samt i många sånger där orden är viktigare än ljudvolymen. Flera kända musikstycken har fått nytt och dråpligt innehåll.

Föreställningar äger rum onsdagen 17, torsdag 18, fredag 19 september samt onsdag 24, torsdag 25 och fredag den 26. Alla dagar kl 19 med insläpp och servering från kl 17.30.

Biljetter säljs via Kulturcentralen.

Kabarén produceras av Comedie Compagniet på uppdrag av Kulturföreningen Kustliv och föreställningsinformation finns på hemsidan: www.comediecompagniet.se

Ytterligare information
Henrik Valentin, 0705-780 790
info@henrikvalentin.se
info@comediecompagniet.se